Wie ben ik

Als kind herinnerde ik mij nog dat mijn buren tomatenkwekers waren. Ze hadden een grote geasfalteerde oprijlaan waar we samen met de buurjongen en onze fietsen op de oprijlaan speelden. Telkens ik voor de deur stond, kon je de geur van verse, rijpe tomaten al ruiken. En nu nog telkens wanneer ik een tomaat vastneem aan zijn steeltje kan ik de geur van de tomaat helemaal in mij opnemen. Dat brengt mij ook naar de naam van Het Rode Tomaatje.

In essentie bestaan er meer dan 200 verschillende soorten tomaten, elk met een andere vorm, kleur, geur, smaak en textuur. Bij kinderen en gezinnen is dit net hetzelfde. Elk individue vraagt een andere aanpak. Een aanpak op maat. Daarbij wil ik ouders helpen om groenten voor kinderen aantrekkelijker te maken. We zijn immers gewoon om vanaf de geboorte enkel melk te drinken (bestaande uit eiwitten, vetten en suikers).

Groenten zijn levensmiddelen, voedingsmiddelen die je energie geven en een korte houdbaarheid hebben. Dit in tegenstelling tot koek, chips en snoep die net energie uit je lichaam weghalen en die net een heel lange houdbaarheid hebben.

Wil je graag kennis met mij maken, vraag dan een workshop aan en schrijf je in via onderstaande link.
inschrijven voor de gratis workshop
Ik kijk er naar uit om jou te mogen ontmoeten en te kunnen helpen.

Kinderen zijn dol op tomaten en groenten!

Ik wil ouders helpen hier creatieve gerechten mee te maken.